Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Visitor's Guide Ioannina

VISITOR’S GUIDE

Πλήρως ενημερωμένοι Τουριστικοί Οδηγοί για κάθε τύπο επίσκεψης.
Ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες για να οργανώσετε την επόμενή σας επίσκεψη στα Ιωάννινα; Οι Ταξιδιωτικοί Οδηγοί μας θα σας δώσουν όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τη διανομή σας, να ανακαλύψετε όλα τα αξιοθέατα, τα μουσεία, να γευτείτε τις τοπικές γευστικές προτάσεις και πολλά ακόμη, με ένα κλικ και σε ηλεκτρονική μορφή. Ξεφυλλίστε τις ταξιδιωτικές επιλογές που προσφέρει ο τόπος!

 

START YOUR IOANNINA STORY
The magic in travelling like a local…

ABOUT US

Ιωάννινα
Ο τόπος των θρύλων και των παραδόσεων, γεμάτος από αυθεντικούς θησαυρούς και φιλόξενους ανθρώπους. Γίνετε και εσείς μέρος της ιστορίας μας!

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε, να προστατέψουμε και να ενισχύσουμε τη θέση των Ιωαννίνων ως έναν κορυφαίο 4 season προορισμό πολιτισμού, τέχνης, φυσικής ομορφιάς, παραδόσεων και γαστρονομίας, της Ελλάδας.

Η στρατηγική μας

Αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε προγράμματα marketing που απευθύνονται σε στοχευμένους καταναλωτές, για να εξασφαλίζουμε επιπλέον διανυκτερεύσεις σε περιόδους μη αιχμής -πέραν των εορτών και των τριήμερων, βελτιώνοντας την οικονομία και δημιουργώντας θέσεις εργασίας σε όλη την περιοχή των Ιωαννίνων.

  1. Γίνετε συνεργάτης μας
  2. Επικοινωνήστε μαζί μας

The V.I. Team

Από το 1992 δραστηριοποιούμαστε στα Ιωάννινα και αναδεικνύουμε την Ήπειρο ειδικότερα μέσω των εκδόσεων ταξιδιωτικών οδηγών, φτάνοντας στο σήμερα όπου δημιουργήσαμε νέες πλατφόρμες και ένα ισχυρό δίκτυο στα ενημερωτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και για εμάς που έχουμε το προνόμιο να ζούμε στην Ήπειρο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές πτυχές της περιοχής μας και απόμακρες γωνιές καλά κρυμμένες, οι οποίες αναμένουν να ανακαλυφθούν.

Συχνά είμαστε περιτριγυρισμένοι από τέτοιους αυθεντικούς, καλλιτεχνικούς, πολιτιστικούς, ιστορικούς κα φυσικούς θησαυρούς που ίσως δεν τους εκτιμούμε όπως πρέπει. Για αυτούς τους λόγους ξεκινήσαμε να ανακαλύψουμε ξανά την περιοχή μας, ταξιδεύοντας σε όλη την Ήπειρο και επισκεπτόμενοι τόσο τις πιο διάσημες τοποθεσίες όσο και τα πιο άγνωστα σημεία, για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας σε αυτή την ταξιδιωτική πλατφόρμα που ονομάσαμε www.visit-ioannina.gr

Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, τοπικών και διεθνών δημοσιογράφων, bloggers, συγγραφέων και έμπειρων περιπατητών, παρέχουν πολύτιμες, χρήσιμες, ακριβείς πληροφορίες.

Μας αρέσει να γράφουμε τις περιπέτειές μας καθώς εξερευνούμε την Ήπειρο, αλλά και να την προωθήσουμε, αλλά κυρίως να βοηθήσουμε άλλους ταξιδιώτες να κάνουν το χρόνο τους και τις εμπειρίες τους στην Ήπειρο μοναδικές και αξέχαστες. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταλλάξουμε πρακτικές πληροφορίες για το σχεδιασμό των ταξιδιών σας.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο νέος ιστότοπος, μια μοναδική πηγή πληροφοριών για τα Ιωάννινα, εμπνέει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τους υπάρχοντες ξεχωριστούς προορισμούς αλλά και ανεξερεύνητα σημεία της περιοχής μας, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα αξιοθέατα, τα καταλύματα, τις εκδηλώσεις, δραστηριότητες, την αγορά, διασκέδαση, την γαστρονομία, τις εμπειρίες και την αυθεντικότητα σε όλες τις πλευρές της από το σαγηνευτικό παρελθόν μέχρι το….σήμερα!

Το Visit Ioannina αναγνωρίζει ότι θα δημιουργήσει συνεργασίες και θα μοιραστεί την εμπειρογνωμοσύνη του με τους επαγγελματίες του τουρισμού, που επιθυμούν να ενισχύσουν το προϊόν τους, να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους ή απλά να ενταχθούν στο δίκτυό μας. Δεχόμαστε επίσης τα σχόλιά τους για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Δημοσιεύσεις – Ερωτήσεις: info@visit-ioannina.gr
Be a member: partners@visit-ioannina.gr

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
error: Content is protected !!